* Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element * Nyt element
Velkommen til brammingborg.dk

Brammingborg er din livsstilsbutik på nettet. Den lille brugskunst er den fysiske butik som er tilknyttet webshoppen og butikken ejes af Susanne Nielsen. Den lille brugskunst, Brammingborgvej 9, 6740 Bramming, tlf. 26281890, har åben hver lørdag fra 9.30 til 13.00 samt efter aftale. Skriv eller ring til mig hvis du ønsker at komme forbi på andre tidspunkter.

Vi har dig og dine ønsker som 1. prioritet og tilstræber hurtigst mulig levering og god service HVER gang du handler med os.
Vi byder dig indenfor i vores univers af brugskunst og gaveartikler og vi håber, at du får mange gode oplevelser i vores webshop eller fysiske butik.

I webshoppen vises kun en lille del, af de varer der findes i den fysiske butik. Spørg endelig hvis der er noget bestemt du søger eller hvis en vare ser ud til at være udsolgt. 

Har du problemer ved bestilling så send en mail til s26281890@gmail.com eller SMS 26281890, så kontakter vi dig snarest muligt.

Ønsker du at afhente varer i butikken vælges "Afhentes i butikken" hvor fragten er 0 kr. Du kan vælge, at betale med dankort selvom du afhenter. Pengene hæves først når du har hentet varerne. Det er også muligt, at betale ved afhentning. Vælg da "bankoverførsel". 

Under gavekurve er det muligt at bestille en gavekurv til afhentning i butikken. Gavekurve kan efter aftale afhentes alle ugens 7 dage. Sammensæt selv indholdet ved at lægge det ønskede indhold i indkøbsvognen eller bestil en kurv til et fast beløb og skriv evt. ønsker i kommentarfeltet. Se meget mere under GAVEKURVE.

Bemærk at de fleste gavekurve desværre ikke kan sendes men kontakt os hvis du ønsker at få sendt en gavekurv.

Udbringning i Bramming og omegn er muligt.

Rigtig god fornøjelse og på gensyn.
Susanne Nielsen

Udvalgte produkter
Senest tilføjet